Fejlécért köszönet Crystalnak!

2014. július 10., csütörtök

#2 - Magamat látom benned






Fejléc :
Tyűűha...ez után a fejléc után igazából vegyes érzelmeket táplálok. Nem borzalmas de nem is jó. Lola fejénél az a búza mező (?) igen érdekesen néz ki. Szegény kislány mintha valami bőrbetegségben szenvedne. Bőven elég lett volna rá kevesebb efekt is , mivel így már elvesztette a szépségét, főleg azzal hogy nem egy kifejezetten profi munka. Lola arcán fején az a vágás (eltépett papír?) nagyon nem mutat jól , már túlzásba vitted. Meli már lényegesen jobb de az a tejút szerű fénylő csík már oda sem kellett volna. Na viszont középen a a kislány és a testvére (ha az) valami borzalmas. Egy egész fénylő búra van körülöttük , vagy isten tudja. Színben pedig teljesen elüt ezzel nagyon is rontva az összhangot. Az hogy gy élénk zöld mezőn állnak meg még inkább.Sokkal igényesebb munka lenne ha kevesebb dolog lenne rápakolva, és középen is ugyan azok a bordó , narancs , vörös színeket helyeznéd előtérbe. Ha te csináltad a fejlécet talán megkérhetnél valakit hogy csináljon , ezzel nem arra célzok hogy te béna vagy hozzá hanem arra hogy talán neked ez nem megy, és ami nem megy azt nem kell erőltetni, tudod.

5/3

Design : 
A designról nem igazán tudok hosszabb kritikát írni. Szép illik a fejléchez, a színek összhatása jó. Berakhatnál egy chat ablakot is ha esetleg nem tudod hogy kell tudom ajánlani ezt az oldalt :  http://blogsegitseg-erikaholland.blogspot.hu/2011/04/chat-ablak-blogra-lepesenkent.html   nekem is hasznos volt  :)

5/4

Történet :
A történet megfogott, nem gondolnám sablonosnak. Ötletes , kreatív élmény olvasni ( kivéve hajnali 3 kor hulla fáradtan de ez az én bajom legyen). Lola nagyon aranyos kislány bár néha úgy érzem mintha ő lenne a értelmesebb , felnőttebb mint Meli. Ami viszont eléggé zavar hogy már vagy egy tengert kisírtak. Sírnak ezért, sírnak azért. Ezzel nem is lenne gond de mikor már ezt kb. egy részen belül 3x-ra teszik ezt, már azt a hatást nyújtja mintha csak azért írnád bele hogy valamivel kitöltsd a szöveget. Nem fogalmazol hanyagul , nem is kivételesen jól de nem is átlagosan ( Nana megint nem tudja kifejezni magát :c). Értsd úgy hogy nem fogalmazol kiemelkedően jól, viszont meg fog az írás módod. Igazából én nem bánnám ha a mozis résznél feltűnő fiúról kiderülne ki is ő, mivel kíváncsivá tett. Igazából az sem zavarna ha a végén szerelem lenne belőle de csak úgy ha a Lola Meli kapcsolat nem lenne elhanyagolva , és kevésbé lenne nyálas ( mert hát nem öklendezni akarunk nem? )  Az elején úgy voltam vele hogy nekem ez nem lesz egy élmény de kb. a 3. résznél ez teljesen megváltozott.Ritkán előfordulnak elgépelési hibák de erre most nem fordítanák nagyobb figyelmet mert nem érnek annyit. Viszont amit sajnálok hogy Rebiről semmit nem tudunk , olyan szinten ismerjük őt mintha nem Meli legjobb barátja lenne hanem inkább csak az új lakó társa aki nem igazán nyílik meg előtte. Mikor eljött "látogatóba" Meli apja talán egy kicsit túlzásnak találom amit a csaj lerendezett , de lehet hogyha ebbe a helyzetbe lennék máshogy gondolnám. Viszont szintén arról se tudunk semmit hogy bővebben hogyan is kerültek oda Rebihez , mintha egy rész kimaradt volna.
Összességében tehát megfogott ez a kis történet és biztosan továbbra is olvasni fogom. :)

5/5

Fejléc : 5/3
Design : 5/4 
Történet : 5/5
Összesen : 15/12 + 1 olvasó ^^


1 megjegyzés:

  1. Szia! Köszönöm a kritikát. A fejlécet igazából nem én csináltam, de nekem tetszik.A sírás tényleg sok lett, azonban nem azért volt sok, hogy kitöltsem, hanem azért, hogy érzékeltessem, hogy milyen nehéz dolgokon mentek/mennek keresztül ők ketten és hogy milyen nehezen viselik ezeket. A mozis fiúról nem csak kifognak derülni a dolgok, hanem fontos szereplője is mostantól a történetnek. Rebi egyenlőre csak a legjobb barátnői szerepet tölti be, sokkal többet nem terveztem vele, mivel ő nem a főszereplő. Azonban lehet, hogy még később írok róla, hogy milyen ő, stb... azt pedig, hogy hogyan kerültek oda, az első rész végén derül ki, amikor Meli odavágja az apjának, hogy Rebihez fog akkor költözni, Azért ment oda, mert az apja nem hagyta volna maradni Lolával, Meli viszont a kislányt nem akarta egyedül hagyni ezért ideiglenesen odaköltöztek a legjobb barátnőhöz.
    Még egyszer köszönöm a kritikát és azt is, hogy feliratkoztál! :)

    VálaszTörlés